Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2021. 04. 11., vasárnap
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2021. március 04.

ÉVES KONFERENCIA MEBIR AUDITOROK, MUNKAVÉDELMI SZAKEMBEREK RÉSZÉRE

A KONFERENCIA CÉLJA:
A munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszer auditálásához olyan átfogó ismeretek szükségesek, melyek mind a munkavédelemmel, mind pedig az irányítási rendszerekkel kapcsolatban biztosítják az auditorok részére szakmailag megalapozott döntések meghozását. Elméleti és gyakorlati ismeretek átadásával segítjük elő a MEBIR auditorokat a szakmailag megfelelően alátámasztott auditok elvégzésére, a tudásuk szinten tartásához, a jogszabályi változások követéséhez hozzájárulni. A jó gyakorlati példákkal szélesíteni kívánjuk ismereteiket.

A munkavédelmi szakemberek részére átfogó tájékoztatást ad a MEBIR rendszereknél felmerülő kötelezettségekről, az auditok során feltárt leggyakoribb hibákról.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:    2021. március 05. 9:00-14:00

AJÁNLJUK:    MEBIR auditorok számára, illetve MEBIR belső auditoroknak, illetve munkavédelmi szakembereknek, akik MEBIR rendszerben dolgoznak, vagy tervezik a rendszer bevezetését, valamint a partnereiknél, beszállítóiknál vevői, beszállítói MEBIR auditokat folytathatnak le.

Részletes program és jelentkezési lap a https://www.mufosz.hu/rendezvenyek/eves-konferencia-mebir-auditorok-munkavedelmi-szakemberek-reszere címen.

 

A jelentkezési lapot az info@mufosz.hu e-mail címre kérjük visszaküldeni.

Vissza a főoldalra