Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2019. 08. 19., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2018. szeptember 27.

OKTÓBER VÉGÉN ISMÉT DOBBANTÓ

Október 29-én indítja el a Budapest Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány a legújabb Dobbantó programot. A 6x2 napos képzés célja, hogy a vállalkozónőket olyan ismeretekkel vértezze fel, amelyek birtokában tervszerűen, tudatosan indíthatják el és működtethetik vállalkozásukat.

A Dobbantó egy olyan komplex program, amely a zárt, kiscsoportos tréning-módszertant kombinálja a tudásátadó szakmai fejlesztéssel és a személyes mentorálással. A program alapját a SEED Alapítvány által kidolgozott, felnőttképzési akkreditációval rendelkező tréning
adja, amelyet két európai uniós intézmény, a European Training Foundation (ETF) és a European Institute for Gender Equality (EIGE) is méltónak találta arra, hogy beválogassa a 12 európai jógyakorlat közé . A 20 fős csoportokban zajló tréning egy 6 héten át tartó, 12 napos, összesen 90 órás tematikára épül.


A képzési program nemcsak a vállalkozás elindítására és működtetésére terjed ki, hanem fejleszti a résztvevők önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeit is. Ezen kívül a képzésen részt vevő vállalkozók az üzleti sikerhez fontos, marketinggel, menedzsmenttel, pénzügyi forrásteremtéssel és adózással kapcsolatos ismereteket is elsajátíthatnak. A kurzus végén a résztvevők egymás előtt prezentálják a tréning során kidolgozott üzleti tervüket, így ez a gyakorlati tapasztalat – a csoporttársak és a trénerek építő jellegű visszajelzéseivel együtt – a vállalkozónők önbizalmát is megalapozza ahhoz, hogy a jövőben sikeresen szerepeljenek hasonló prezentációs és tárgyalási helyzetekben.


A képzéseken kívüli rendszeres klubesemények (Dobbantó Klub) és egyéb találkozók sikere azt bizonyítja, hogy a program segítségével sikerült létrehozni egy összetartó, más vállalkozói körök számára is jó példaként szolgáló közösséget.


A képzés önköltsége 40 000 forint, a további költségeket a program főtámogatója, a Budapest Bank fedezi.
A képzésre pályázni az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével lehet.

Jelentkezési
határidő: 2018. október 7., vasárnap, 23:59.
Jelentkezem a „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” tréningre.

Vissza a főoldalra