Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2020. 05. 30., szombat
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Hírek
2018. május 09.

Pályázati felhívás

Legyen az Ön cége is CSR Hungary díjazott!

A Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj. Magyarország vezető vállalati felelősségvállalás fórumának díjára ezidáig több mint 200 magyar és külföldi érdekeltségű, nagy és KKV cég pályázott. A ma már önkéntes 2 éves Védjegyhasználati Programhoz kapcsolódó elismerés 2018-ban is értékeli a kiemelkedő fenntarthatósági és CSR kezdeményezéseket. Regisztráció 2018.05.25-ig!

További részletek és pályázás itt!
http://www.csrhungarydij.eu/palyazati-utmutato/

 

================================================
Legyen az Ön cége is CSR Hungary díjazott!

A Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj. Magyarország vezető vállalati felelősségvállalás fórumának díjára ezidáig több mint 200 magyar és külföldi érdekeltségű, nagy és KKV cég pályázott. A ma már önkéntes 2 éves Védjegyhasználati Programhoz kapcsolódó elismerés 2018-ban is értékeli a kiemelkedő fenntarthatósági és CSR kezdeményezéseket.
 

Regisztrációs határidő: 2018. május 25!
Pályázati anyagok leadásának a határideje: 2018. 06. 25!

 

A CSR Hungary Díj, több mint egy díj. Olyan Komplex Program, mely folyamatosan támogatja a nyerteseket a legjobb gyakorlatok megosztásában és a folyamatos tanulásban, fejlesztésben.

A Magyar Üzleti Felelősség Díj 2 éves önkéntes védjegyrendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.

A CSR tudatosabbá tesz Bennünket saját erőforrásaink (humán- és természeti erőforrásaink, pénzügyi következmények) optimalizálásában


„A Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj azokat ismeri el, akik kiemelkedő felelősségteljes kezdeményezéseikkel pozitív hatással vannak az üzleti folyamatokra. a társadalomra, a környezetre. Új irányt szabva az üzleti élet számára. Itt Magyarországon is.

Az Üzleti Felelősség Díj Programjának magja a 2 éves önkéntes védjegyhasználat, ami jelzi a védjegyhasználók kiemelkedő fenntarthatósági és CSR kezdeményezéseit érintettjei számára. Legyen az a beszállító, legyen az a fogyasztó, legyen az a munkavállaló…

A felelős és fenntartható üzletvezetésnek éppen adott helyen, helyben kell példát mutatnia. Hisz ezzel tud hozzájárulni a mindennapok gyakorlatában, az itt élők magasabb életminőségéhez, jólétéhez. A lokális kezdeményezések pedig alulról építkezve az egész világ fenntartható jövőjét tudják így biztosítani. E rendszerben az üzlet, a márka (a vállalkozás) olyan értéket képvisel, mely markánsan befolyásolja az emberek gondolkodásmódját a mindennapi életben. A CSR aspektusából.

A 2007-ben alapított Magyar Üzleti Felelősség díja ezt az alapelvet támogatja és ösztönzi Magyarországon. A helyi szinteken együttműködő partnereivel, a legnagyobb üzleti szervezetekkel, kamarákkal.

Üzlet, pénz, piac. Más értelmezésben. A CSR (vállalati felelősség és fenntarthatóság) aspektusából: ” – emelte ki Takács Júlia, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója, az Első Magyar CSR Egyesület (EMVFE) elnöke.


Keressük az év kiemelkedő CSR és Fenntartható Kezdeményezéseit a következő kategóriákban:
 

– Felelős és fenntartható vállalatért (Kisvállalat, közép- és nagyvállalat/intézmény, nonprofit Kft is pályázhat)
A szervezet környezeti, szociális, pénzügyi fenntarthatóságát mutatja be üzleti modelljén keresztül. Azonosítja a kockázat forrásait a beszállítói láncban is. És ha szükséges, akkor az igényelt változásokat a szervezet elvégzi.
 

– Közös ügyek-közös felelősség (sport, esélyegyenlőség, oktatás, kultúra, egészség)
A legjobb közösségi fejlesztéseket és programokat várjuk!
 

– Környezet-Zöld Kiválóság
Olyan kezdeményezéseket keresünk, melyek a Környezet védelmére és a károkozás megelőzésére szolgál: szennyeződés megelőzés, természeti erőforrások fenntartható használata, zöld gyártás és beszállítói lánc, ökolábnyom csökkentése, biodiverzitás védelme.
 

– Junior
Az értékek folyamatosságát a különböző generációk közötti megfelelő szintű és minőségű oktatással lehet biztosítani. Ebben a kategóriában tehát azokat a projekt pályázatokat várjuk, melyek e generációt, akár a fenntarthatóság, a felelősség értékeinek a megőrzésére, akár önmaguk védelmében felelősebb döntések meghozatalára ösztönzi. Adott vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódóan.
 

– Felelős együttműködés
Olyan projekteket keresünk, mely a korábban meglévő határokat átlépve (innovatív, saját céges határain túl lépve), kifejezetten a kereskedelmi partnerekkel, beszállítókkal, iparági partnerekkel, NGO-kkal – a közös cél érdekében hosszabb távon fenntartható eredményeket tud létrehozni. A közös cél érdekében a közös projekt minimum 1 éve már sikeresen működik.
 

– Belső CSR megoldások („a CSR lelke”)
A munkatársi megoldások és viselkedésváltások legjobb megoldásait keressük!
Olyan Programokat várunk, melyek a munkatársakat helyezik középpontba. Családbarát politikák, munka-magánélet egyensúly, egészségmegőrzés, stb.

Ismerje meg a korábbi CSR Hungary díjazottakat és a Bíráló Bizottság tagjait a Díj honlapján!
 

Itt tekinthetőek meg a pályázat részletei!

 

További információ:
Takács Andrea projektigazgató
palyazat@csrhungary.eu
+361-352-0957

 

Vissza a főoldalra