Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2018. 12. 13., csütörtök
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü

Hírek

VÁLLALKOZÓK NAPJA 2018.
A pénzügyminiszter a VOSZ rendezvényén azt mondta: a hatéves bérmegállapodást gazdaságtörténeti jelentőségű. Miután a munkaadók és munkavállalók az idén nem tudtak megállapodni a jövő évi minimálbérről, a kormánynak nagy lesz a felelőssége a döntésben. A Vállalkozók Napján hetvenhét kitüntetést adtak át.
Lehet-e körforgásos a hazai textil-, ruha, bőr- és cipőipar?
A Magyar Könnyűipari Szövetség ezzel címmel rendezett nemzetközi szakmai fórumot 2018. december 3-án Budapesten, hogy jó gyakorlatok bemutatásával és tapasztalatcserével ösztönözze a szektor szereplőinek elköteleződését a fenntarthatóság mellett. A rendezvényen részt vett közel 90 fő között prominens gyártó cégek vezetői, kereskedők, márkák, tervezők, oktatók és hallgatók is megjelentek, többek között aktív résztvevők voltak a VOSZ Textil és Ruházatipari Szekció tagjai.
Átadták a 2018-as Prima Díjakat Veszprémben
A Vass-gyűjtemény alapítója, Vass László, Rasovszky Kristóf úszóedzője, Szokolai László és a Gizella Nőikar lett Veszprém megye kiválósága idén. Péntek este a Megyeházán adták át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által odaítélt megyei elismeréseket.
Ha a kormányzat nem lép, kiszolgáltatottá válik az ország, mert több százezer vállalkozás szorulhat ki a piacról
A gazdasági növekedés érdekében kulcskérdés a hazai mikro-, kis és közepes vállalkozások hatékonyságának, termelékenységének, versenyképességének javítása – véli Tolnay Tibor, a VOSZ új elnöke.
Életünk és bérünk
Idén is, mint minden évben ősszel, elindultak a bértárgyalások!
Sajtóközlemény
Európai zöld-minősítés a VOSZ tagjainak. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2018. november 5-én együttműködési keretmegállapodást kötött a GREEN BRANDS nemzetközi szervezet képviseletében eljáró GB Márkaminősítő Kft-vel. A GREEN BRANDS Európa egyik legjelentősebb független vállalati védjegye a környezettudatosság terén.
1 2 3 4 5 ...