Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2018. 12. 13., csütörtök
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
VÁLLALKOZÓK NAPJA 2018.
A pénzügyminiszter a VOSZ rendezvényén azt mondta: a hatéves bérmegállapodást gazdaságtörténeti jelentőségű. Miután a munkaadók és munkavállalók az idén nem tudtak megállapodni a jövő évi minimálbérről, a kormánynak nagy lesz a felelőssége a döntésben. A Vállalkozók Napján hetvenhét kitüntetést adtak át.
12. alkalom, 22 díj, 300 vendég, Fergeteges produkció, Újabb sikeres Regionális PRIMA Gála Budapesten
Rendhagyó és sikeres rendezvény keretében adták át a 2018. év Budapesti és Pest megyei Regionális PRIMA Díjait. 6 kategóriában vehették át a kiválóságok a Díjat, valamint 3 fő különdíjat kapott. A Prima Díjhoz 1-1 millió forint tartozik, a külön díjakhoz negyed millió.
MEGYEI PRIMA Díj - díj a megyék legjobbjainak - B.A.Z. megye
A Prima Primissima Díj 2005-től egészült ki a Megyei Prima Díjak rendszerével. Ekkortól az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. Ők azok, akik közelről megfigyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének. Az évenként odaítélt megyei Prima díjat mind a tizenkilenc megyében, megyénként hárman nyerhetik el. A klip a 2018. évi B-A-Z. Megyei PRIMA Díjátadó Gála történéseit mutatja be 3 percben.
Átadták a megyei Prima díjakat Kecskeméten
Ifj. Kunhegyesi Ferenc kiskőrösi festőművész, Csontos Piroska kiskunfélegyházi atléta, paralimpikon és Gerhát László kecskeméti zongoraművész, karmester vehette át ma este a három megyei Prima díjat a Four Points by Sheraton Hotel dísztermében rendezett exkluzív gálaesten. A negyedik elismerést a közönség szavazatai alapján Zsigóné Kati kecskeméti népi iparművész kapta.
Átadták a 2018-as Prima Díjakat Veszprémben
A Vass-gyűjtemény alapítója, Vass László, Rasovszky Kristóf úszóedzője, Szokolai László és a Gizella Nőikar lett Veszprém megye kiválósága idén. Péntek este a Megyeházán adták át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által odaítélt megyei elismeréseket.
image/svg+xml
 
A VOSZ elkötelezett a fenntartható gazdasági növekedés és a társadalom gyarapodása mellett, mindezt - a vállalkozások képviseletében - a gazdaságpolitika megkerülhetetlen tényezőjeként, az érintettekkel együttműködve lát sikeresen megvalósíthatónak. Tartalom: Harminc éve a vállalkozók szolgálatában és BESZÁMOLÓ a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének 2017. évi tevékenységéről és a 2018. évi fontosabb célkitűzésekről