Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2019. 10. 16., szerda
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Prima Gála: tizenkettedszer díjazzák a legkiválóbbakat megyénkben
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN. Hét kategória kilenc jelöltje közül választják ki az idei Prima díjasokat. A kiemelkedő teljesítmények méltó elismerése - e célból alapította 2003-ban Demján Sándor a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) támogatásával a Prima Primissima díjat. A küldetés azóta is változatlan: példaképeket állítani a társadalom elé - azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára. Idén is ugyanezen eszmék vezérlik a VOSZ megyei szervezetét a Borsod-AbaújZemplén megyei Prima díjak odaítélésekor.
Pordán Zsigmond: Egyre nagyobb a VOSZ gazdasági és társadalmi lobbiereje
Ma már sokan megértik, hogy a vállalkozók teremtik meg a társadalom anyagi alapjait. A legkiválóbb szakemberek megismertetésében az Év vállalkozója díjnak hatalmas szerepe van – mondta az Üzletemnek Pordán Zsigmond, a VOSZ Komárom-Esztergom megyei elnöke, az országos szervezet Ipari Tagozatának elnöke.
Irodalomtörténész, karmester és birkózó edző kapta a Prima Díjat Komárom-Esztergom megyében
Gazdasági-, köz-, valamint a kulturális és sportélet kiválóságait díjazta október 11-én a Prima Gálaesten a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete a Jászai Mari Színházban Tatabányán.
Ipar, 2019. augusztus: a részletes adatok
2019 augusztusában az ipari termelés volumene 0,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Munkanaphatástól megtisztított adatok alapján a termelés 2,7 százalékkal emelkedett – tájékoztatott a statisztikai hivatal.
Előadótermet neveztek el Demján Sándorról a Budapesti Gazdasági Egyetemen
Szellemi öröksége, munkássága tiszteletére előadótermet neveztek el a tavaly elhunyt Demján Sándor üzletemberről a Budapesti Gazdasági Egyetemen.
Get Ready for Brexit - webinar series on Brexit
To avoid disruption following the UK’s exit from the EU, traders, customs agents, hauliers and other intermediaries must take action and have the right paperwork in place to enable their goods to pass through controls at the UK and EU borders. The UK Government Border Delivery Group (BDG) is arranging a series of webinars targeted at EU businesses which will help to provide clarity on what is expected of them, their clients and their supply chain as they look to trade goods across the border. This series of webinars will cover six specific sectors, to be repeated weekly, starting week commencing 23/09/19.
image/svg+xml