Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2017. 11. 19., vasárnap
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Üdvözöljük a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megújult honlapján! ______ A naprakész adózási információkat keresse a Vállalkozó Információs Portálon! ______
Dávid Ferenc a Hír TV Egyenesen c. műsorban
"Még mindig jobb fölöslegeseket tudni, mint semmit" - Ezzel az idézettel kezdi véleményének kifejtését a részszakképzések bevezetésével kapcsolatban.
Prima Díj Nyíregyháza
Idén is átadták a Prima díjakat - a térségben kiemelkedő munkát végző szakembereket idén már 12. alkalommal jutalmazta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete. forrás: Kölcsey TV
Átadták a Prima Díjakat Nyíregyházán
A tizenkettedik alkalommal adták át Szabolcs-Szatmár-Beregben a Prima Díjat a megyeházán. A VOSZ megyei szervezete fontosnak tartja, hogy az országos Prima Primissima Díj mellett a megyebeli, kiemelkedő tevékenységet végző személyek munkáját is elismerjék.
Hárman vehettek át megyei Prima díjat Győrben
A Vállalkozók Országos Szövetsége Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete 13. alkalommal adta át a megyei Prima díjakat.
A béremelés sem tette vonzóvá a kiskereskedelmet
A munkaerőhiányról tanácskoztak a kiskereskedelmi ágazat képviselői egy kerekasztal-beszélgetésen. A VOSZ kereskedelmi tagozatának vezetője szerint a minimálbér és a szakmunkás minimálbér emelése nem tette vonzóvá a kiskereskedelmet. Az egyik külföldi áruházlánc illetékese viszont a szakképzésre panaszkodott. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára szerint a kelet-magyarországi álláskeresőknek az ország nyugati felében kellene munkát vállalniuk.
Beszélgetés az MSZP kormányprogramjának hiányáról
Rónai Egon és dr. Dávid Ferenc beszélgetése az ATV Egyenes Beszéd c. műsorában a VOSZ főtitkár korábbi írásáról.
Hír TV Newsroom - Dolgoznának
Beszélgetés a december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról.
Az MSZP haláltusája
Ülök a számítógépem előtt, újralapozgatom a Tegyünk igazságot! című MSZP-programszerűséget. Valakik ezzel a felütéssel írtak egy dolgozatot tavasszal, majd végigházalták vele az országot.
Hamarosan döntenek a képzési csomagról
Várhatóan már a jövő héten az Országgyűlés elé kerülhet a szakképzés átalakításával kapcsolatos törvénycsomag – tudta meg a Magyar Idők.
Mennyit nőhet a nettó fizetés és a nyugdíj 2018-ban? - Ez zajlik a háttérben
Kiszivárogtatott információk szerint a kormány azt tervezi, hogy októbertől újratárgyalja a szociális partnerekkel tavaly megkötött bérmegállapodást, illetve a járulékcsökkentési ütemtervet. A legnagyobb érdekképviseletek azonban eddig semmilyen jelzést nem kaptak a kabinet szándékairól. Ráadásul a szakszervezetek és a munkáltatók egymástól eltérő irányban változtatnának a programon - amennyiben ezt a kormány kezdeményezi - ami pedig mind egyszerre kivitelezhetetlennek tűnik. Idén még a nyugdíjak is szóba kerülnek a VKF ülésein.
Egyszerűbben vállalhatnának munkát a nyugdíjasok
Mind a munkaadói, mind a munkavállalói érdekképviseletek egyszerűsítenék a nyugellátásban részesülők foglalkoztatási szabályait - írta a Magyar Idők.
image/svg+xml