Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2017. 04. 24., hétfő
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Üdvözöljük a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megújult honlapján!
Dávid Ferenc az Egyenes Beszéd c. műsorban
Tartalmilag és technológiailag is rossz anyag volt a multiellenes törvénytervezet - ezt Dávid Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
Kihátrál a kormány a multik sarca mögül?
Nem nyújtja be a parlamentnek a kormány a kereskedelmi törvény tervezett módosítását, mivel többek között a magyar kereskedőket is hátrányosan érintené a jogszabály megváltoztatása – írta az Origo saját információira hivatkozva.
Nagycsütörtökön tetőzött a húsvéti roham az üzletekben
A karácsony előtti forgatagot idézte az áruházláncoknál a nagycsütörtöki roham, ugyanakkor nagyszombaton a kisebb településeken a meghosszabbított nyitva tartás sem volt indokolt.
„Ez nem jó, ez marhaság!” – Sáling József a kötelező létszámbővítésről
Megelégelték az áruházak reklámújságjait a kormánypártok, de nemcsak az akciós újságokat tüntetnék el, azt is előírnák az áruházak számára, hány embert kell foglalkoztatniuk. A szakszervezet és a munkáltatói oldal is újabb adóról beszél. Tekintsék meg a Hír TV összeállítását a témában.
Vasárnapi boltzár másként?
Megszégyeníti a szakmát a kormány új javaslata: csak egyetlen ponttal tudok egyetérteni, humanitárius okokból a havi két szabad vasárnappal – kommentálta lapunknak Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára azt a hírt, hogy újabb változat került nyilvánosságra a kereskedelmi láncokat érintő törvénytervezetről.
Beszélgetés Dávid Ferenccel TV13
Bánó és Bolgár | 40 perc közélet
image/svg+xml
 
A VOSZ célkitűzései és javaslatai Magyarország
gazdasági és társadalmi felemelkedéséért, 2016
A VOSZ elkötelezett a fenntartható gazdasági növekedés és a társadalom gyarapodása mellett, mindezt - a vállalkozások képviseletében - a gazdaságpolitika megkerülhetetlen tényezőjeként, az érintettekkel együttműködve lát sikeresen megvalósíthatónak.