Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
National Association of Entrepreneurs and Employers
Landesverband Ungarischer Unternehmer und Arbeitsgeber
2019. 11. 14., csütörtök
VOSZ-tag leszek Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? keresés Menü
Finomhangolásra van szükség a VOSZ szerint
VKF / Nincs még egyetértés, konkrét határozat csak december közepén várható Nem történt a makropályához viszonyított olyan mértékű eltérés - gazdasági növekedés, infláció, termelékenység -, amely a megkötött megállapodás alapján indokolná az újratárgyalást - közölte a Világgazdasággal Perlusz László.
Prima-díj – Gálaesten köszöntöttek nővért, sportolót, egyetemi főigazgatót Győrben
A Győr-Moson-Sopron megyei Prima-díjak átadásnak estéjén három kategóriában tüntették ki hivatásuk legjobbjait. Az oktatás és köznevelés kategóriában Borbély Ildikó, a Petz-kórház intenzív osztályának szakápolója vette át a Prima-díjat, ő kapta a Kedvenc ápolónk kampányunk során is legtöbb szavazatot az olvasóktól, illetve az egykori betegektől. Sport kategóriában Balla Virág háromszoros Európa-bajnok kenus az idei Prima-díjas, magyar tudomány kategóriában pedig dr. Kovács Zsolt, a Széchenyi István Egyetem főigazgatója. A VOSZ idén új díjat is alapított, s azt az adóhivatal volt vezetője vehette át.
Kiemelkedő teljesítményeket ismertek el a Tolna megyei Prima gálán
Tolna megye egyik legkiemelkedőbb közéleti eseményét, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Tolna Megyei Szervezetének gálaestjét rendezték pénteken a Babits Mihály Kulturális Központban. Az esten rangos elismeréseket adtak át.
Prima Díj: értékteremtőket jutalmaztak
A VOSZ szervezésében szombaton a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezett gála keretében adták át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Prima Díjakat és az Év vállalkozója Díjakat. Bánné dr. Gál Boglárka a megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy a sikerük a mi, vagyis megyénk sikere is.
Az Európai Kereskedelem Napja: Együtt a vásárlókért!
A tizenötödik, azaz jubileumi alkalommal megrendezett eseményen a szervező VOSZ a hazai kereskedelmi ágazat helyzetére kívánta felhívni a figyelmet.
Európai Kereskedelem Napja Rendezvény: ez évben 2019. november 7-én
Az Európai Kereskedelem Napja eseménysorozatot az Európa Parlament mellé rendelt kereskedelmi lobby-szervezet , a brüsszeli EuroCommerce hívta életre. Az EURÓPAI KERESKEDELEM NAPJA rendezvény fő üzenete, hogy a kereskedelmet, mint a legnagyobb GDP-, ÁFA - és adótermelőt valamint, mint a legnagyobb munkaerő piacot jelentő szektort fókuszba állítsa a média segítségével.
Szárnyas János: Olyan vállalkozói kört alakítottunk ki, amelyik minden helyzetben megállja a helyét
Innovatív megoldásokkal kell segítenünk tagságunkat és a munkaerőpiaci problémákra is megoldási javaslatokat kell adnunk – mondta az Üzletemnek Szárnyas János, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Vas Megyei Szervezetének elnöke.
A jubileumi, 15. Prima Gálán díjazzák Tolna megye kiválóságait
Jubileumi, 15. Alkalommal rendezi meg Szekszárdon a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Tolna Megyei Szervezete a Prima Díjkiosztó Gálát, 2019. November 08-án, ahol idén is nagy figyelem övezi a Közönségdíjas jelölteket. Ahogy minden évben, idén is lehetősége van a megye lakosságának kiválasztani a 3 jelölt közül, hogy ki nyerje meg a különleges díjat. Szavazni SMS-ben lehet, október 30-tól november 07-ig.
Jubilál idén a Prima gála Veszprémben
A 15. Prima Díjátadó Gálán idén három megyei Év Vállalkozója díjat adnak át, és először talál gazdára a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díj is.
Előadótermet neveztek el Demján Sándorról a Budapesti Gazdasági Egyetemen
Szellemi öröksége, munkássága tiszteletére előadótermet neveztek el a tavaly elhunyt Demján Sándor üzletemberről a Budapesti Gazdasági Egyetemen.
image/svg+xml